International flytning

Vi hjælper dig med International flytning

Vi er et dansk flyttefirma, som har stor erfaring med international flytning. Vi har i mere end 20 år hjulpet kunder, som har haft behov for national eller international flytning. Mens vi har overblik over flyttesituationen, kan du fokusere på de ting, som er vigtigst for dig – dette kan i mange tilfælde være at få sagt ordentligt farvel til den nærmeste omgangskreds og familiemedlemmer, som man ikke ser i lang tid.

 

International Flytning i Sjælland, Brøndby, Storkbh, Aarhus

Vi klarer også pakning og emballering

Vi tilbyder altid et kvalitetsfyldt arbejde, hvor vores kunders individuelle ønsker og behov er i fokus. Vi har opbygget et stærkt team af globale samarbejdspartnere, som skaber en gnidningsfri international flytning. Du får alle dine personlige ejendele og møbler med til det nye sted, uanset hvor i verden du vælger at slå dig ned.

Vi tilbyder også at stå for selve pakningen og emballering af dine ejendele, hvis du ikke har tid eller lyst til at klare det store arbejde selv.

 

Kunder i hele landet

Vi har bl.a. hjulpet kunder på Sjælland, heriblandt byer som Brøndby og Storkøbenhavn. Bor du i Aarhus eller et andet sted i landet, hjælper vi dig naturligvis også med flytningen, så du får den bedst tænkelige start på det nye kapitel.

Du kan kontakte os på telefonnr. 44 85 07 77 eller gå til vores kontaktside