Kontakt os:

Inter Express Transport A/S
Vallensbækvej 6
2605 Brøndby

Telefon: 44 85 07 77
E-mail: mail@interexpress.dk

Søren Sigurdsson

Adm direktør / Adm CEO

Michael Kristensen

Manager

Henrik Jensen

Account Coord

Ulla Lundgren

Bogholderi / Accountancy

Lad os klare pakning og emballering

Vi er de rette at kontakte, når du har brug for professionel pakning og emballering af dine ejendele. Hvor end du ønsker at flytte hen, kan vi som medlem af Harmony Relocation Network klare opgaven. Det er vores ønske, at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os og derfor går vi til alle opgaver med ihærdighed og omhu.

Vores mere end 20 års erfaring i flyttebranchen gør, at vi kan klare arbejdet hurtigt og effektivt, uden at det går ud over kvaliteten. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og alle tidsplaner overholdes.

Når du vælger os som samarbejdspartner, får du en sparringspartner der kan hjælpe dig til en sikker flytning til fordelagtige priser.

Kontakt os i forbindelse med paking og emballering

Vi er de rette at kontakte, når du ønsker en god behandling, et højt kvalitetsniveau og fordelagtige priser. Vi er certificerede af Plantedirektoratet for korrekt behandling af træ til emballage-fremstilling, se certifikat her.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Vi har igennem årene hjulpet adskillige familier, personer og virsomheder fra blandet andet Storkøbenhavn og Brøndby på Sjælland samt fra Aarhus i Jylland. Vi ser frem til at høre fra dig.