Kontakt os:

Inter Express Transport A/S
Vallensbækvej 6
2605 Brøndby

Telefon: 44 85 07 77
E-mail: mail@interexpress.dk

Søren Sigurdsson

Adm direktør / Adm CEO

Michael Kristensen

Manager

Henrik Jensen

Account Coord

Ulla Lundgren

Bogholderi / Accountancy

Oversøisk flytning med sikkerheden i top

Som medlem af Harmony er vi det oplagte valg i forbindelse med oversøisk flytning. At være medlem af Harmony betyder nemlig, at vi har fuld kontakt med dine ejendele fra afhentningstidspunktet og så til de bliver leveret igen.

Vi har mere end 20 års erfaring med international flytning og derfor kan vi klare udlandsflytninger til de fjerneste afkroge af verden på kortest mulige tid og det afspejler sig naturligvis i vores fordelagtige priser.

Igennem professionel råd og vejledning sikrer vi også, at du kender alle dine valgmuligheder, inden du sender dine pakke afsted. Vores forsøg på altid at udføre en god kommunikation sikrer, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet til punkt og prikke.

Det er vores ambition, at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os!

Kontakt os for mere information

Vores mange års erfaring med flytninger i udlandet medfører også, at vi kan hjælpe dig med alle lovpligtige dokumenter der skal være på plads, når du flytter over grænser. Igennem tiden har vi varetaget utallige udlandsflyninger fra og til Danmark. Vi har bl.a. hjulpet adskillige familier og personer fra Storkøbenhavn og Brøndby på Sjælland og fra Aarhus i Jylland.

Alle vore samarbejdspartneres vogne bærer det samme logo – Harmony Relocation Network – så du altid kan genkende os ude i den store verden!