Kontakt os:

Inter Express Transport A/S
Vallensbækvej 6
2605 Brøndby

Telefon: 44 85 07 77
E-mail: mail@interexpress.dk

Søren Sigurdsson

Adm direktør / Adm CEO

Michael Kristensen

Manager

Henrik Jensen

Account Coord

Ulla Lundgren

Bogholderi / Accountancy

Sikker erhvervsflytning til fordelagtige priser

Det kan virke uoverskueligt at flytte en virksomhed til nye lokaler, hvad enten det er i Danmark eller udlandet. Nedenstående spørgsmål er ofte nogle af de problemstillinger der bekymre vores nye kunder. Vi står dog altid klar med gode råd og vejledning, hvis du måske har samme spørgsmål.

Hvor lang tid vil det tage?

Hvor meget vil det gå ud over den daglige drift?

Hvor meget forsinkelse må man regne med?

Hvornår er det mest hensigtsmæssigt at flytte?

Vi sørger for at din flytning går efter planen

Her hos Inter Express Transport A/S har vi mere end 20 års erfaring med erhvervsflytninger. Det betyder, at vi klarer selv større opgaver, som f.eks. domicilflytning, hurtigt, effektivt og uden at det går ud over sikkerheden. Vi er klar over, hvilket ansvar der medfølger, når man håndterer virksomheders ejendele og hvor vigtigt det er, at alle aftalte tidsplaner overholdes, til punkt og prikke.

Derfor går vi til enhver flytteopgave med ihærdighed og omhu, samtidigt med at vi sikrer os at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Det er vores målsætning, at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os og derfor er vi villige til at yde det ekstra.

Vi fragter det meste

Vi fragter alt fra mindre hardware til større partier af serverskabe sikkert og er flytningen foregået over en weekend, kan vi sørge for at alle kan logge ind mandag!

I samarbejde med virksomhedens styrings-/projekt ansvarlige tilbyder vi kompetent konsultativ assistance inden for rådgivning, planlægning og styring af den praktiske del af flytningen. Alt sammen for VORES regning!

Kontakt os for mere information

Vi er de helt rette at kontakte hvis du ønsker god service, effektivitet og høj sikkerhed i forbindelse med din erhvervsflytning. Med stor erfaring og effektive flytningprocesser, varetager vi opgaver i hele landet og til og fra udlandet.

Vi har de sidste adskillige år foretaget erhvervsflytninger for mange virksomheder fra bl.a. Storkøbenhavn og Brøndby på Sjælland og fra Aarhus i Jylland. Vi udfører dog erhvervsflytninger i hele Danmark og du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig!