Kontakt os:

Inter Express Transport A/S
Vallensbækvej 6
2605 Brøndby

Telefon: 44 85 07 77
E-mail: mail@interexpress.dk

Søren Sigurdsson

Adm direktør / Adm CEO

Michael Kristensen

Manager

Henrik Jensen

Account Coord

Ulla Lundgren

Bogholderi / Accountancy

Sikker opbevaring får du hos os

Hvis du ønsker sikker opbevaring til fordelagtige priser, så er vi det rette firma at kontakte. Med mere end 20 års erfaring på området kender vi de mest optimale og sikre metoder, at opbevare store som små ejendele.

Igennem en god kommunikation, sikrer vi at det er en god oplevelse at samarbejde med os. Det er vores ambition, at vi altid opbevarer dine ejendele efter dine ønsker. Mange kunder har forskellige ønsker og dette tager vi højde for, når du vælger os som samarbejdspartner.

Vi går til alle opgaver med samme ihærdighed og entusiasme, hvilket medfører at du kan føle sig forsikret om at dine ejendele bliver opbevaret mest optimalt.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Igennem tiden har vi hjulpet utallige familier, personer og virksomheder, blandt andet fra Storkøbenhavn og Brøndby på Sjælland samt fra Aarhus i Jylland.

Vores kunder ved, at vi sætter en høj ære i høj sikkerheden og derfor kan du trygt kontakte os, hvis du også står og skal have opbevaret dine ejendomme – ligemeget hvor du kommer fra i Danmark..

Vi ser frem til at høre fra dig!